Bakglädje till vardags och fest – Baka med LCHF utan socker och mjöl). Ersatte hackad lök med tomater och oliverna fick vara hela istället för finhackade
Ta upp palten med hålslev och servera med råkost, lingon och äkta smör. Blanda sedan potatisen med salt, kornmjöl och vetemjöl tills degen är riktigt fast i konsistensen
Skär osten i tärningar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. 300 g fetaost. Baka i ugn i 15 minuter. Lägg upp osten på ett fat och ringla över honung och olja
Rör ner vattnet och margarinet i bunken med de torra ingredienserna och rör ihop till en deg. Nagga hål i botten med en gaffel så att den inte bubblar upp i ugnen
Dela filodegsarken på mitten och lägg på varandra, pensla med smör mellan varje ark. Lägg fetaosten på mitten och vik filodegen så att den täcker osten
Smördeg på rulleKetchup i i bottenFetaost smulad över ketchupen Oregano strös överRulla ihop och skär i 1,5 cm tjocka bitarTryck till dem lite200 gr i ugnen ca 15 minuterLåt dem svalna på galler Servera till en drink eller lite bubblor
Smaka av med salt och peppar. Börja och sluta med aubergineskivor. Låt moussakan vila ca 5 min innan den bjuds med sallad. 3 st aubergine medelstora 2 tsk salt Köttfärssås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.