Kvällens middag idag blev en jättegod rotfruktsgrytamed bulgur. I vanliga fall har jag ju alltid salt i min mat, men nu har jag försökt att krydda mer med färska kryddor istället Delar med mig av receptet på maten jag gjorde här nedanför Hittade ett recept på Ica som jag utgick ifrån, men sen gjorde jag lite som jag själv ville, bytte ut lite och tillsatte lite
Häll av vattnet och blanda de varma linsernamed rödlöken och dressingen och låt svalna. Nu har jag kombinerat linssalladen (länk här) med dessa rödbetor
Lägg över linserna och sedan grönsakerna och korven. Serveras med turkisk youghurt och mango chutney. Lins och couscoussallad med chorizo2 dl röda linser + 4 dl vatten kokas mjuk i 10 minuter2 dl couscous fullkorn + 4 dl vatten0,5 pkt saffran1 msk flytande margarin1 tsk sambal oeleklägg couscous saffran margarin sambal i en skål och häll på varma vattnet rör om och sätt på lock. Avsluta med 1 dl svarta oliver. 2 dl röda linser + 4 dl vatten kokas mjuk i
Fräs det i en gryta i olivolja på medelvärme, så att löken blir blank och mjuk. Dela och skär squashen i bitar och lägg i grytan tillsammans med avsköljda vita bönor
Tänkte att jag skulle dela med mig av receptet på en gryta som vi snodde ihop häromdagen. Ekologiska Råvaror som vanligt och kryddat med Ekologiska Kryddor från Kryddtorget
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.