När det kommer till smak är det ytterst milt och försiktigt. Servera på julbordet. Vem hade trott att det skulle finnas tid för ett inlägg så här dagen före julafton
Jag tänker även i år göra denna grönkålssallad som jag tycker passar perfekt tilljulbordet. Börja med att blanda samtliga ingredienser till dressingen väl
Helt perfekt dessutom att göra något med äggvitorna som blir över i glasstillverkningen. Var dock inte tillräcklig snabb med kameran innan glassen började smälta, men ni kan säkert ändå känna hur det smakade
Det finns många olika grader av hemmagjordhet att välja mellan när det kommer till mimosasallad. Mimosasallad är det många som har på julbordet, men det brukar vi inte ha (tror jag inte, ju mer jag tänker på julbordet desto mer oklart blir det)
Även förra året visade jag några laktosfria alternativ tilljulbordet ↓. För att jag, som laktosintolerant, ska kunna njuta av allt på julbordet använder vi laktosfria produkter från Valio
PrintRevbensspjäll tilljulbordet - snart en ännu en tradition. Nu är det inte långt kvar till vår största högtid, men innan dess lite om något som glömts bort
När jag såg Annikas skrapa-av-översta-lagret-fantasi-framkallande gratäng kom jag på att jag måste delge er receptet till den superenkla, supersnabba rotfruktsgratäng vi åt till vår örtöverbakade oxfilé med portvin- och blåbärssås på nyårsafton
Det blir inte ett fullt julbord, det får vänta till Julafton, men det blir julskinka, revbensspjäll, prinskorv, köttbullar, risgrynsgröt, lite lax, rödbetssallad och mimosasallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.