Klä en pajform med smördegen. Häll bort vattnet från kräftstjärtarnaoch lägg dem i en bunke. Finhacka dillenoch tillsätt den samt resten av ingredienserna
Krydda fisken med salt. Lägg i dillfrön, dilloch fisk. Skär fisk och tomater i bitar. 1 tsk dillfrö. 0,5 dl hackad dill. 1 dl kräftstjärtar. Lägg i tomat ochkräftstjärtaroch koka ytterligare 1 minut
Sila av pastan och blanda med creme fraichesåsen, lök, kräftstjärtaroch spenat. Blanda samman creme fraiche med grovhackad dill, rivet citronskal, citronsaft, salt och peppar i en skål
Blomkålsmos smaksatt medkräftstjärtarochdill. BLOMKÅLSMOS MEDKRÄFTSTJÄRTAROCHDILL. Den här gången gjorde jag moset för sig och serverade med fisk, vilket blev jättegott
4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
För ner dem i grytan med purjolök. Ansa, skölj och skiva purjolöken. 1smör till stekning, salt och peppar. 1Skala rotfrukterna och skiva dem i tunna skivor. 1Tillsätt grädde, mjölk, salt och peppar och låt det småkoka tills grönsakerna börjar mjukna, cirka 15 minuter. 1Smörj en ugnsfast form och häll ner grönsakerna i den. Strö över osten och gratinera gratängen i cirka 25 minuter, eller till dess rotfrukterna är klara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.