Servera med senap. Späd med mjölk och koka i 5 minuter under omrörning. Stek korven i en stekpanna med 1 msk smör. 4 st wienerkorv. 5 msk vetemjöl 3 dl mjölk salt och peppar 2 msk hackad persilja 4 st wienerkorv Servera med
Här kommer dock min version av en liten hetare kycklingsoppa medrotfrukter. dottern älskar allt vad soppa hetermedan sonen tycker raka motsatsen oftast, mer för att han tycker det är jobbigt att äta det dock än för smakens skull
Ingredienser Portioner. 4 600 g potatis 200 g kålrot 3 morötter 1 liten purjolök 5 dl grönsaksbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 2 lagerblad 10 kryddpepparkorn salt och peppar 480 g ostwurst 1 msk smör eller margarin 2 dl matlagningsyoghurt 1 1/2 msk dijonsenap Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Som jag berättade i ett tidigare inlägg var det övervägande rotfrukter i veckans ekolåda. Idag blev de buljongkokta medkorv och en smaskig yoghurt-topping
Ikväll blev det hemgjorda korvar från frysen på två skivor surdegsbröd med en salsa. Brödskivorna rostade jag i brödrosten och korven grillade jag på gasolgrillen på balkongen (strax innan snön kom
Dela korven om det behövs. 400 gram korv , mager kryddig av valfri sort. 1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Skala och skär kålrot, potatis, morot och rödlök i bitar
Koka upp och blanda ner rotfrukterna. Torsdagen skulle egentligen bjuda på laxwallenbergare men då jag åt lax till lunch i kombination med att hustrun bakat surdegsbröd valde jag i stället ett sopprecept från Göran Nilsson, en av mina favoriter, i Borås Tidning
Servera rotfrukterna och korvenmed pepparrotskrämen. Skiva rotfrukterna och potatisen med skalet. Blanda rotsakerna med timjan, olja, salt och peppar på en plåt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.