Medans pajen är i kylen kan du börja med att koka upp broccolin i lättsaltat vatten. Matpajer kan variera i en oändlighet och det är även så lätt att ta med sig eller bjuda på
Blanda i broccolin. Mosa osten och blanda den med crème fraichen. Tärna kasslern och blanda i även den. 500 gram kokta broccolibuketter. Ca 250-300 g kassler
Tag ut och nagga botten med en gaffel, pensla sedan botten med lite uppvispat ägg. När blandningen är svalare än 50 º rör du ned resterande ingredienser och smakar av med salt och peppar. 200 g lättkokta broccolibuketter. 250 g fint strimlad kassler. Pajdeg 125 g smör 2 dl vetemjöl fullkorn 1 dl siktat dinkelmjöl 2 krm salt Fyllning 200 g lättkokta broccolibuketter 100 g tärnad fetaost 250 g fint strimlad kassler 1 dl riven lagrad ost 3 lättvispade ägg 3 dl mjölk Salt Vitpeppar
Tag ut och nagga botten med en gaffel, pensla sedan botten med lite uppvispat ägg. När blandningen är svalare än 50 º rör du ned resterande ingredienser och smakar av med salt och peppar. 200 g lättkokta broccolibuketter. 250 g fint strimlad kassler
Stek kassler och servera med coleslaw och broccoli. Koka broccolin. Smaka av med lite salt o peppar. 220 g kassler, 150 g vitkål, 40 g morot, 2 dl strimlad purjolök, 2 tsk lättmajonnäs, 4 msk creme fraiche, 2 tsk dijonsenap (eller annan senap), 2 tsk pressad apelsinsaft, 100 gr broccoli, salt, svartpeppar. 220 g kassler. 100 gr broccoli
Avsluta med riven ost. Skiva och strimla kasslern. Servera på än gång med fräsch sallad. Stek lök till den blir lite glansig, tillsätt sedan kassler och stek i några minuter
Tänkte tipsa er lite snabbt om detta recept medkassler som är så vansinnigt gott. Ris och kassler i samma form och så den där goda såsen med en gnutta majonäs i som bara blir sååå krämig och god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.