Rostbröd & goda snittar
www.kronjast.se
www.kronjast.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 150 g ( 1 påse) KronJäst För Matbröd, färsk 75 g (1/2 påse) KronJäst Surdeg Fullkornsvete eller Råg 500 g (ca 5 dl) vatten 850 g (ca 14 dl) vetemjöl special 15 g (ca 1 msk) strösocker 15 g (ca 1 msk) smör 12 g (ca 2 tsk) salt Topping Garnera gärna bröden med solros, linfrö eller riven ost. Pensling Pensla på lite vatten på det färdigjästa brödet så fastnar fröna lättare. Garnering Creme Fraiche Stenbitsrom Rödlök, finhackad Vitlökssmör: 50 gram Smör, rumsvarmt 1 Vitlöksklyfta, hackad/pressad 2 nypor Flingsalt Rosta brödskivor och stick ut med en hjärtform. Bred på vitlökssmör och toppa med garneringen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.