Rostbiff med grönpepparsås och potatisgratäng
Sustainable Living
Sustainable Living
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 gram och det såg ut att vara lagom till Goblin! Men med rätt tillbehör så ska vi inte behöva äta så mycket kött. Det kanske är genomtänkt? Lite som en variant av tallriksmodellen.
  • Rostbiff
  • 500 gram ekologisk svensk rostbiff
  • Potatisgratäng
  • 1 kg ekologisk potatis
  • 1 ekologisk gul lök
  • 2 klyftor vitlök
  • 2 dl riven ost
  • 5 dl grädde (tyvärr inte ekologisk för vi har hittills inte hittat laktosfri ekologisk grädde)
  • 1 finhackad liten gul lök eller två schalottenlökar
  • 50 gram smör
  • 0,5 dl grönpeppar i lag, jag köpte en burk på 50 gram och hällde av lagen och använde hela
  • 1 krm cayenne
  • 1 msk oxfond
  • 3 dl vispgrädde (denna var ekologisk för Diesel äter inte sås, så vi kunde använde grädde med laktos)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.