Här serverar jag det rostatmed en krämig sojafärs och en korianderhummus. Det har väl knappats gått att undgå att lingon – ochzucchinibrödet (klick) har gått och blivit lite av en favorit för mig
gott brödnågra bitar brieostvalfri svamp (jag tog karl-johan)smörvitlöksalt och pepparRosta brödet. Välj ett riktigt gott bröd här så har du en smarrig lunch
Lägg kantarellerna på brödskivornaoch strö över persiljan. Skiva brödet. Salta och peppra. Rosta brödskivorna mitt i ugnen i några minuter, tills de har fått färg
När man varit risig i magen är det alltid gott med något salt, eller vad säger ni. -Mama Skogly ♥ När man varit risig i magen är det alltid gott med något salt, eller vad säger ni
Ringla balsamvinägeroch olivolja över, och avsluta med några varv på svartpepparkvarnen. Men, här förfars ingen mat, så rödbetorna åkte in i ugnen tillsammans med lök och morötter samt rikligt med finhackad vitlök i någon timme
Servera medrostatbrödoch gräddfil… Jag lovar, det smälter i munnen så gott. Hade fullt upp i köket hela dan med att förbereda helgens mat och ett par smörgåstårtor som skulle iväg nu på morgonen
Häll lite citronsaft över cocktailen och servera tillsammans med en skiva rostatbröd. Blanda ingredienserna till chilisåsen och smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.