Styling & foto. Rostad sötpotatis med grönkål. Tärna getosten och grovhacka hasselnötterna. Skala och riv ingefära och vitlök och blanda med sötpotatisen i en stor ugnsfast form
Nästa gång ska jag prova på ett grovt bröd. Mosa ihop med smör. Rosta brödet och lägg äggröran på. Vrid några varv med pepparkvarnen och på med flingsalt
Rostad sötpotatis med grönkål. Tärna getosten och grovhacka hasselnötterna. Skala och riv ingefära och vitlök och blanda med sötpotatisen i en stor ugnsfast form
Hur gott som helst ihop med potatisen och knapriga hasselnötter. Det här åt vi till chilimarinerad och grillad entrecôte och trots stor misstänksamhet från två av gästerna medan potatisen var i ugnen (det luktade skunk, eller fotsvett tror jag någon sa
Några skivor tomat, pocherat ägg, smulad & torkad piri piri samt gräslök och nötter. Startar dagen med en skål grekisk yoghurt, kanel, choklad- & nötblandning, röda vinbär och honung
Här serverar jag det rostatmed en krämig sojafärs och en korianderhummus. Det har väl knappats gått att undgå att lingon – och zucchinibrödet (klick) har gått och blivit lite av en favorit för mig
600 g majs på burk 1 gul lök, hackad 1 msk rapsolja 1 tsk spiskummin, malen ½ tsk cayennepeppar 1 tsk salt 1 ask Créme Bonjour Gräslök 1 1 vatten 2 grönsakbuljontärningar ½ citron, saften från svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.