Ca 3 dl 1 förp kokta stora vita bönor (à ca 380 g) 25 g smör 2 kvistar färsk rosmarin 2 krm salt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
Och utan tahini hemma så rörde jag i rostade sesamfrön i yoghurten. Rostad butternut med svart kardemumma och lime2-4 port1 butternut2 lime4 msk olivolja5 kapslar svart kardemumma2 kapslar grön kardemummaca 10-15 kryddpepparkornflingsaltRÖRAN100 g turkisk yoghurt1 msk limejuicehet chilisås2-3 msk rostade sesamfrönflingsalt10 g färsk koriander, plockadSkär bort skalet av de två limefrukterna
Skiva citronen tunt och lägg på plåten tillsammans med bönor. Bönor och citron ska få lite färg. När bönorna är färdiga, lägg dem i en skål och häll över senapsdressingen
När jag väl hade tempehen kunde jag inte komma på vad jag skulle göra med den, men efter lite letande hittade jag ett recept på bollar med svartabönor och tempeh som jag tyckte lät goda, och det var dem
Ta med juicen från bönorna. Lägg riset som en spegel, sen bönorna, och så kyckling på toppen. 1 - 1 1/2 timme tills bönorna är mjuka och blandningen är tjock o fin. 2 paket svartabönor , Go Green eller liknande
Söndagmiddagen idag bestod av rostad kyckling med vita bönor. 1 burk stora vita bönor. När 5 minuter återstår häller du i bönor och purjolök och låter det koka med i grytan. 1 burk stora vita bönor. 5 minuter återstår häller du i bönor och purjolök och låter det koka med i grytan
1 burk/kartong (380 g) svartabönor, sköljda. Denna varma bönrätt är ett härligt tillbehör till en köttbit eller en smakrik korv, istället för pasta, potatis eller ris
Blötlägg och koka bönorna enligt anvisning på förpackningen, men med lite tuggmotstånd kvar. Lägg bönorna i en liten långpanna, ringla över olja, salta och skaka om
2 dl svarta belugalinser. 1 dl rostade hasselnötter. 2 dl svarta belugalinser. 1 dl rostade hasselnötter. Jag hittade ett smarrigt recept i Leilas nyaste kokbok som jag var tvungen att testa då jag är sanslöst förälskad i sötpotatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.