rostade och saltade sojabönor. Snacktipset nummer ett just nu - Sojabönor. Här om dagen när jag kikade runt bland hyllorna i mataffären hittade jag denna goda påse
Sätt ugnen på 225°C. Koka upp vatten och salt. Rör så att saltet löser sig. Ta av kastrullen från värmen. Lägg i mandlarna och låt dem ligga och dra i 1 minut
För att bigarråerna skulle få ta mycket plats gällande smak höll jag salladen enkel med machesallad och för att skapa lite av min älskade kontrast mellan sött och salt har jag använt saltade pistagenötter att strö över salladen
Vi grillade för någon dag sedan och till köttet gjorde jag rostade chili och vitlökspotatis. Det är så skönt med lite sol och värme och äntligen är våren här på riktigt
6-8 portioner 1 kg färskpotatis 250 g färsk grön sparris 250 g färska champinjoner 1 gul lök Ca 3/4 dl olivolja (lite mindre än 1 dl) 15 g smör Salt & peppar Gör såhär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.