Ingredienser Portioner. 4 900 g potatis 2 msk olja salt och svartpeppar 1 burk tonfisk i vatten (à 185 g) 2 avokado 2 dl gräddfil 1 tsk vitvinsvinäger ev
1. Gnugga och halvera potatisarna på längden. Rada upp halvorma i en ugnsfast form och ringla över olja. Krydda och ställ in plåten i 225°C i 25-30 minuter
Ingredienser till 4 personerVi är glada att ha en grill i köket600 gr fin ryggbiff. Välj en bra tjock bit som känns fast, kolla i snittytan att det finns fett insprängt om det inte finns så kommer ni få en torr och seg köttbit
Resan är bokad och lyckan är total, familjen åker till Ungern i en vecka, vi ser fram emot sol, bad, spa och eventuellt lite hälsoliv men det jag längtar allra mest efter är nog mat
Vi grillade för någon dag sedan och till köttet gjorde jag rostade chili och vitlökspotatis. Det är så skönt med lite sol och värme och äntligen är våren här på riktigt
Äntligen är det säsong för färskpotatis. Jag älskar färskpotatis. Denna plåt laddad med färskpotatis, sparris och champinjoner är ett läckert tillbehör till de allra flesta rätter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.