Knäckig krusbärspaj mednötter. Ett recept som går från blogg till blogg, men jag tror det är som med viskleken, ni vet den ena viskar till den andra osv och det som den sista i kedjan berättar är inte alls vad som viskades från början
Rosta mandel och nötter i en torr varm panna. Vänd ner mandel och nötter, låt koka 1-2 min tills det blir simmigt. 3⁄4 dl hasselnötter. 1⁄2 dl valnötter. 3⁄4 dl cashewnötter
500 g grön sparris. 2 st vitlöksklyftor. 2 msk olivolja. 150 g smör. 150 g fetaost. 0. 5 dl mandelspån. ärtskott. 500 g grön sparris 2 st vitlöksklyftor 2 msk olivolja 150 g smör 150 g fetaost 0
Hetta upp en stekpanna med olja. Rosta nötterna i omgångar i 3–5 minuter eller tills nötterna har fått färg. Foto Malte Danielsson 100 gram valnötter. 100 gram hasselnötter. 100 gram cashewnötter
En bit Brie som var kvar från julafton, fick sällskap i ugnen av rostadenöttermed en helt ljuvlig kanelsmakande äppelsirap som jag köpte när vi mustade våra äpplen på Äppelfabriken i höstas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.