Blanda med majsstärkelsen, curry och chilipeppar. Torka dem torra med hushållspapper. 400 g kokta kikärter2 msk majsstärkelse1/2 tsk curry1 krm chilipeppar1/2 – 1 dl oljaSalt Häll av och skölj kikärterna i kallt vatten. Stek kikärterna på hög värme i rikligt med olja 3-5 minuter, tills de får lite färg och är knapriga
Här har jag gjort en vegetarisk gryta med linser, grädde, färska tomater, vitlökoch spenat. Rör sen ner riven vitlök, bladspenat, grovhackade tomater och grädde
Därför passade det ju alldeles ypperligt att hon skickade lite nyttighetsinspo till mig igår och att vi hade ett nät med mogna avocadosar som behövde ätas upp
När degen ”satt” sig lite är det dags att vända och trycka ut den så mycket du kan med en stekspade. Blanda ihop ovanstående ingredienser och häll ner i pannan
Potatisgratäng med zucchini, pesto och salladsost. När den, i mina ögon, helt onödiga fotosessionen väl var avklarad, så fick den grandiosa potatisen göra sällskap med sina betydligt spädare kompisar i denna krämiga gratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.