Skölj kikärterna väl och låt rinna av. Blanda med salt, peppar, majsstärkelse och ägg till en smet. Mosa kikärter, lök, vitlök och persilja i matberedare
Torka dem torra med hushållspapper. Blanda med majsstärkelsen, curry och chilipeppar. 400 g kokta kikärter2 msk majsstärkelse1/2 tsk curry1 krm chilipeppar1/2 – 1 dl oljaSalt Häll av och skölj kikärterna i kallt vatten. Stek kikärterna på hög värme i rikligt med olja 3-5 minuter, tills de får lite färg och är knapriga. Tagschilipeppar, curry, kikärter, majsstärkelse, olja 37 f m. 400 g kokta kikärter
Ta ut och häll ut kikärterna på dubbelvikt hushållspapper så oljan sug upp lite grann. Här med ett glas rosé, rostademed chilipulver och lite flingsalt på
I mitt recept på rostad brysselkål med vitlök, citron & parmesan får det en fräsch syrlighet från citronen som bryts av mot en alldeles lagom ton av vitlök
6 2 burkar kikärter (à 400 g) 4 vitlöksklyftor 1/2 dl olivolja 2 tsk paprikapulver 1 tsk salt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Skölj kikärtorna i kallt vatten å torka av dem med hushållspapper. Hej min vän,. Här kommer ett gott snacksrecept som du kan testa, oavsett dag på veckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.