Ringla över en god olivolja, krydda med havssalt och svartpeppar. Jag köpte 4 påsar med färskpotatis ifrån Olsegården på matmässan Passion för mat förra veckan bland annat dessa två vackra delikatessorter Violet queen och Cecile
Om färskpotatisarna är stora så kan du dela dom i halvor, är dom små så behåller du dem hela. Denna plåt laddad med färskpotatis, sparris och champinjoner är ett läckert tillbehör till de allra flesta rätter
4 1 kg färskpotatis (skrubbad) 2 msk olivolja 1 tsk flingsalt salt och svartpeppar Örtolja 2 dl blandade hackade örter (t ex persilja, basilika och timjan) rivet skal och juice av 1 citron 2 rivna vitlöksklyftor 1 dl olivolja 1 dl finriven parmesanost Lägg till i inköpslistan
Jag har en lång kväll framför mig med studier men vill passa på att delge er med ett toppenrecept som jag kommer att göra mååånga gånger framöver i vår och sommar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.