Att fylla paprikor är både praktiskt och gott. Dela paprikorna på mitten. 4 paprikor (röda och gula ger mer sötma). 4 paprikor (röda och gula ger mer sötma)
Skölj paprikorna, skär av locket och gröp ur kärnorna. 2 paprikor. Lägg i köttfärsblandningen i paprikorna, toppa med lite ost och in i ugnen i ca 20 minuter. 2 paprikor
Skölj, halvera och kärna ur paprikorna. Fördela färsblandningen i paprikorna och strö över osten. ) Fylldapaprikor 4Â paprikor (blir 4 halvor per person) Ca 250 g köttfärs eller sojafärs Champinjoner 1-2 msk tacokrydda ½-1 dl vatten 2 dl riven ost Värm ugnen till 225° C
Bryn filéerna runt om i smör i stekpanna. Krydda med salt och peppar. Skär en skåra i varje filé och lägg i en skiva skinka, en klick färskost och några tomatklyftor
Skär av locket av de små paprikorna eller dela de större på längden, ta bort kärnhuset. Fyll paprikorna med blandningen, tryck till så de blir väl packade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.