Rostad sötpotatissallad med bacon, feta- och granatäppeltopping
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g Sötpotatis
  • 1 msk Färsk ingefära
  • 2 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 2 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 2 msk Olivolja
  • 140 g Bacon Skivat
  • 1 dl Röda Linser Torkade
  • 100 g Fetaost
  • 70 g Färsk bladspenat
  • 1 st Granatäpple
  • 125 g Körsbärstomater
  • 250 g Vanliga morötter
  • 2 msk Olivolja
  • 1 msk Balsamvinäger Vit
  • 1 tsk Honung Flytande

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.