Rostad sötpotatis med svampfräs på surdegstoast med pocherat ägg
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g Sötpotatis
  • 1 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 1 msk Olivolja
  • 1 krm Flingsalt
  • 150 g Svamp
  • 0.5 st Gul lök
  • 1 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 0.5 msk Olivolja
  • 1 msk Mat & Bak Smör
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 650 g Lantbröd
  • 1 msk Mat & Bak Smör
  • 30 g Ruccolasallat
  • 2 msk Mandlar
  • 50 g Fetaost
  • 2 L Vatten
  • 2 msk Ättika
  • 0.5 tsk Salt Fint
  • 2 st Ägg
  • 0.5 st Broccoli Färsk
  • 0.5 st Romansallat
  • 0.5 msk Olivolja
  • 0.5 msk Vitvinsvinäger

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.