Servera omgående med vaniljglass och rostad vit choklad. Karamellisera strösockret i en stekpanna på medelvärme tills det blivit gyllene, häll på champagnen, lägg i vaniljstång och märg
Den här soppan är lika god varm med kryddsteka krutonger eller fetaostcrème en kulen höstkväll, som kall med isbitar och kanske smått tärnade extra grönsaker en riktigt varm och soldränkt sommardag
Det här är en riktigt matig och mäktig soppa som ska vara tjock i konstistensen… Det är så klart en smaksak men jag gillar den tjock, krämig och med lite textur
Servera med vaniljyoghurt. 1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Skiva äpplena och lägg dem i en ugnsfast form, strö över kanel och kardemumma och flagad mandel
Börja med vinägretten. Fräs löken tillsammans med lite olivolja, en timjankvist och ett lagerblad. Tillsätt buljong och rödvin och låt koka ner till hälften, smaksätt med salt och vitpeppar
PANETTONE MEDVARMA PÄRON, KOLASÅS OCH ROSTADE HASSELNÖTTER – en receptskiss. När vi lämnade Rom på höstlovet så var det med en stor panettone i handbagaget
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.