I kylskåpet hade jag bara "gamla" potatisaroch inte kände jag för att åka till affären och handla så det fick bli kraschad potatis till kolgrillad entrecôte som serverades med gräddstekta färska kantareller också
Ringla dressingen över salladenoch sprinkla de rostade solroskärnorna över. Och ändå är där fler prylar i salladen som jag inte fixade att skriva ut i titeln
Skala och skär potatisen grovt, koka den mjuk i saltat vatten. Det är lätt i att man hamnar i ett ekorrhjul när det gäller vilken sorts potatisrätt man serverar till middagen vare sig det är till vardags eller fest tycker jag
Lägg morötter och purjolök på en ugnsplåt. Vänd runt med olja och zaatar. Toppa med mynta och sesamfrön. Skär purjolöken på längden och skär i 5 cm bitar. 4 Lägg i en skål med iskallt vatten ca 10 min och låt sedan rinna av. 1 Blanda timjan, oregano ochrostade sesamfrön, finrtivet skal av lime och salt. 2 msk sesamfrön, rostade. 1 msk rostade sesamfrön
Skölj och skär salladoch grönsaker i bitar. Koka pastan och låt svalna. Blanda ihop alla ingredienser till salladenoch häll över dressingen och servera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.