kyckling, potatis, blomkål, svartvitlök, thai basilika, svartpeppar och örtsalt. en helt vanlig vitlök som är fermenterad ochdärmed har den förändrats i både
Lägg potatisen på en plåt medblomkål, lök och paprikan, vänd allt med lite rapsolja. När de fått färg runt om lägg dem på indirekt värme medportabellonoch låt allt gå klart, chévren på portabellon ska gärna få lite färg
Det finns inget bättre än en helt vanlig grillad ryggbiff medrostad potatis och en bea. Ta ut ryggbiffen och låt den stå i rumstemperatur, krydda på båda sidorna med havssalt och malen svartpeppar
I kylskåpet hade jag bara "gamla" potatisar och inte kände jag för att åka till affären och handla så det fick bli kraschad potatis till kolgrillad entrecôte som serverades med gräddstekta färska kantareller också
Skala och skär potatisen grovt, koka den mjuk i saltat vatten. Skala och hacka vitlöken grovt. Fräs vitlöken i smöret tills vitlöken och smöret blir gyllenbrunt
Servera den rostade sötpotatisen med den vitlöksstekta svampen och salladen. Ta ut den rostade sötpotatisen och smula över fetaost och grovhackad persilja
Toppa med fint strimlad salladslök ochrostade sesamfrön. vilket gjorde att frasigheten försvann, så nästa gång kommer jag nöja mig med att ha såsen bredvid och doppa blomkålen i istället
Utan njutning kan det kvitta och det är lika bra att njuta medan man kan. För övrigt så kunde jag också läsa mig till att de som tycker lamm smakar kofta förmodligen är de som ätit det kryddat med för mycket Rosmarin
Servera den rostade sötpotatisen med den vitlöksstekta svampen och salladen. Ta ut den rostade sötpotatisen och smula över fetaost och grovhackad persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.