Det är så skönt med lite sol och värme och äntligen är våren här på riktigt. Vi grillade för någon dag sedan och till köttet gjorde jag rostadechili och vitlökspotatis
Rosta (stek) mandeln i oljan i en panna på lite över medelvärme tills den får en fin brun färg. Krydda med lite av kryddblandningen och flingsaltet efter smak
Stek koriander, chili och vitlök med lite salt i olivolja i en stekpanna någon minut. Igår fick potatisen en hedersplats på tallriken, och med all rätt, för det var riktigt gott med alla kryddorna till
Denna gång i form av en rostadMajsröramed ganska mycket hetta i sig. Tänk på om ni är ute i god tid med rörorna att de står till sig och kan bli ännu lite starkare
Rosta majskornen gyllenbruna i en stekpanna med oljan. dekoration chiliflakes. Mixa majsen med övriga ingredienser och resten av oljan i en matberedare
Rostad rotfruktssallad. Blanda honungen medchili och kryddor och gnid in köttet med kryddblandningen. Blanda stekfettet med vatten och ös karrén med vätskan några gånger i ugnen
Lagade en ny förrätt till fredagsmyset igår, oj vad god den blev♥Halloumiosten tillsammans medchili, citron, rostade pinjenötter och balsamico blev en ljuvlig kombo
Blanda med olivolja i en ugnsfast form. Lägg i lagerblad och chiliflakes, rör runt. Tillsätt basilika och smaka av soppan med citronsaft, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.