4 Rotfrukter 900 g fast potatis 1 morot 2 palsternackor 250 g rotselleri 2 msk olivolja salt och peppar 1/2 tsk rosmarin Kyckling 650 g minutfiléer av kyckling 1 tsk olja Persiljedipp 1/2 kruka persilja 2 dl lätt crème fraiche (vitlök) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kycklingbröstfilé 5
Gnid in kycklingmed smör och samtliga kryddor som du blandat ihop till en rubb. Skummig kycklingsås. Toppa med ramslöken och örter samt ringla över olivolja
Platta ut kycklingen och lägg påbakplåtspappersklädd plåt. Fördela grönsakerna runt om kycklingen. Ringla över marinaden och massera lite extra runt kycklingbitarna
Kyckling. Halvera citronerna och lägg citronhalvorna med snittytan upp. Tina kycklingen. Därför kan de recept som levereras med din matkasse skilja sig något från de recept som du hittar på vår hemsida
Låt kycklingfiléerna rinna av. Skiva filéerna i ganska tjocka skivor lite på snedden och servera med salsan, ugnsbakade rotfrukter och lättkokta sugarsnaps eller sockerärtor och små broccolibuketter
Lägg alltsammans på plåten tillsammans medkycklingen. Tina kycklingen. Blanda om ordentligt med händerna och gnid in kryddblandningen i kyckling och grönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.