Jag rostade dem på hög värme och skakade pannan regelbundet för att de inte skulle brännas. Så lätt att slänga ihop en sås av det här slaget med det man är sugen på för tillfället och ett bra sätt att få användning av en massa grönsaker
Inlägget Rostadfärskpotatismed sparris och champinjoner dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Denna plåt laddad medfärskpotatis, sparris och champinjoner är ett läckert tillbehör till de allra flesta rätter
I lördags kväll grillade vi med våra gäster och jag hade införskaffat lite god färskpotatis. Jag har en lång kväll framför mig med studier men vill passa på att delge er med ett toppenrecept som jag kommer att göra mååånga gånger framöver i vår och sommar
Jordnötssmör ger grytan en fantastisk smak, och tillbehören - skivad banan, strimlad kokos, rostade jordnötter och en supergod "stingig" chutney eller jelly - sätter den där extra piffen på det hela
Toppa gröten medrostade nötter, bär och skivad banan. Rostade nötter. Jag älskar gröt och startar mer än gärna helgen med en matig variant toppad med en massa nyttiga godsaker
Toppa med grovhackade hasselnötter, persilja och rivet citronskal. Fräs vitlök och svamp i smör. Om såsen har blivit för lös skulle jag reda av med lite arrowrot eller potatismjöl utblandat i kallt vatten och hastigt koka upp grytan
Perfekt med grönsaker i maten, när man har barn som tycker alla grönsaker är ”blä”. Idag har vi sommarfest på dotterns förskola och regnmolnen är tunga på himlen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.