Ingredienser Portioner. 4 Raggmunk 2 dl vetemjöl 4 dl mjölk 2 ägg 1/2 tsk salt 900 g fast potatis 2 msk smör eller margarin 3 morötter 400 g skivat rimmat bogfläsk 1 tsk smör eller margarin Till servering lingonsylt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
Gröp ur lite av potatisen med en tesked, lämna en kant runt om. Mosa den urgröpta potatisen med crème fraiche och gräslök, smaka av med salt och peppar
Toppa med mandelspån. Toppa med ärtskott. 500 g grön sparris. 1150 g fetaost. 1500 g grön sparris 2 st vitlöksklyftor 2 msk olivolja 150 g smör 150 g fetaost 0. 1Bryt av den nedre delen av sparrisen. 1Blanda sparris och vitlöksolja. 1Lägg sparrisen på den förvärmda plåten och smula över fetaosten. 1Servera sparrisenmed det brynta smöret
Ringla över smör-&rapsolja. Bryt av nedersta delen på sparrisen och lägg i en ugnssäker form. 500 g sparris. 2 msk Arla® Smör-&rapsolja. 150 g Arla Apetina® fetaost
Ringla över smör-&rapsolja. Bryt av nedersta delen på sparrisen och lägg i en ugnssäker form. 500 g sparris. 2 msk Arla® Smör-&rapsolja. 150 g Arla Apetina® fetaost. 500 g sparris. 2 msk Arla® Smör-&rapsolja. 150 g Arla Apetina® fetaost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.