Ingredienser Portioner: 6 500 g brysselkål 1 msk rapsolja 1 tsk salt 2 krm malen svartpeppar 1 apelsin 50 g smör 1 dl hackad sötmandel Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen!
Utan njutning kan det kvitta och det är lika bra att njuta medan man kan. För övrigt så kunde jag också läsa mig till att de som tycker lamm smakar kofta förmodligen är de som ätit det kryddat med för mycket Rosmarin
Låt puttra på svag värme och smaka av med salt. Rostadbrysselkål. Hackade rostade hasselnötter. Ankbröst går utmärkt att köpa fryst och är lättlagat om man har rätt teknik
Filea apelsinen och blanda filéerna medbrysselkålenoch vinägretten. Riv skalet på en av apelsinerna och blanda med honung, rapsolja, lite salt och vitpeppar
Sallad på finstrimlad brysselkålmedapelsin-dijonvinaigrette, rostade hasselnötter och pecorino. Om du inte är lika frälst på brysselkål som jag, så går det garanterat att pröva receptet med någon annan sorts kål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.