Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Smaka av med salt, vitpeppar ochett par droppar mild vinäger. Den är enkel att piffa till genom att lägga i några räkor, lite stekta kantareller, en örtolja, en klick getostkräm eller självklart lite knaperstekt bacon
Om blomkålen inte fått färg flyttar du upp den en fals och gräddar ett par minuter till. Servera som den är med ett grovt bröd eller med din favorittopping (se förslag nedan)
Servera direkt, gärna med ettgott potatismos. Att jag gör det beror nog mest på att jag är van att höra låtarna framföras på engelska och att rytmen i melodierna passar bättre till originalspråket, men jag tycker också att de två tidigare artisterna som jag sett spela rollen som fantomen gjorde det lite bättre
Rödbetsbröd är inget jag vanligtvis brukar baka men jag tänkte att det kunde vara roligt att slå två flugor i en smäll och baka ettlite annorlunda och spännande bröd samtidigt som jag fick en möjlighet att göra över med lite av rödbetsskörden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.