Just nu på vintern tycker jag det är riktigt gottmed lite starkare kryddor. Det är faktiskt väldigt gott och smakar inte alls som när man kokar blomkålen
Jag älskar bröd och bröd med nötter är verkligen helt fantastiskt gott. ) Träning på morgonen och mys med en bok och en kopp te står på schemat denna lugna, härliga och mycket kalla lördag
Men det går egentligen lika bra att äta för sig själv, då blomkålen mättar gott. Jag har tidigare gjort en rostadblomkålssalladmed stekta vindriver och mullbär (så god kombo), det receptet hittar du här
UGN 225°NÖDVÄNDIGHETEREtt blomkålshuvud1 dl mandelspån1 näve basilika2 tsk dijonsenap4-5 tsk citronoljaEn nypa flingsalt GÖR SÅ HÄRDela blomkålen i små buketter och rosta dem gyllene i ugnen på en oljad plåt
Det måste nog varit den här galet goda slaw. en som fick mig att springa kvällens mil i kylan och mörket happy och lätt som en fjäder – såg verkligen fram till att få kalasa på [
Blanda blomkålen med gullök och den rostade palsternakan. Skiva blomkålen i tunna skivor och förväll. Blanda om och häll över olja, vinägern och salta och peppra
Jag vet att det är problem med att lämna kommentarer via era mobiler och väntar fortfarande på hjälp från blogger, men man kan alltid lämna kommentarer via en "vanlig" dator
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.