Toppa med fint strimlad salladslök ochrostade sesamfrön. vilket gjorde att frasigheten försvann, så nästa gång kommer jag nöja mig med att ha såsen bredvid och doppa blomkålen i istället
Recept på paprikasåsen hittar du längre ner i det här inlägget (vart jag har fått tag på det ursprungliga såsreceptet har jag dessvärre inte antecknat) och recept på ugnsstekt palsternacka hittar du om du klickar här
Häll dressingen över de rostade grönsakerna så fort du har tagit ut dem ur ugnen. Rotsaker i ugn är ju alltid gott och jag brukar tjonga i de rotsaker jag har tillsammans med olivolja, salt och någon krydda, tex timjan
Rostadpalsternackamed spenatpesto och stekt kycklingbröstDet ser inte ut att vara så mycket för världen, men att rosta palsternackor i ugnen ger inte bara en makalöst fantastisk doft – det smakar så gott också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.