Rostårta med hallonmousse och daimgrädde
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 2 dl socker
  • 1 dl mjöl
  • 1 dl potatismjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 citron, skalet av
  • 250 g frysta hallon
  • 1 dl florsocker
  • 100 g färskost
  • 3 gelatinblad
  • 2 dl vispgrädde
  • 2,5 dl vispgrädde
  • 1,5 msk kakao
  • 1,5 msk florsocker
  • 2 dubbelförpackningar daim
  • 100 g vit choklad
  • 150 g mjukt smör
  • 150 g färskost
  • 250 g florsocker
  • rosa pastafärg
  • Ljus luftig tårtbotten4 ägg 2 dl socker 1 dl mjöl 1 dl potatismjöl 1 tsk bakpulver 1 citron, skalet av
  • Hallonmousse250 g frysta hallon 1 dl florsocker 100 g färskost 3 gelatinblad 2 dl vispgrädde
  • Daimgrädde2,5 dl vispgrädde 1,5 msk kakao 1,5 msk florsocker 2 dubbelförpackningar daim
  • Vit chokladfrosting100 g vit choklad 150 g mjukt smör 150 g färskost 250 g florsocker rosa pastafärg

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.