Rör ner spenat, kyckling, peppar och parmesan i såsen och koka upp och dra åt sidan. Rör ner soltorkadetomater, timjan, köttbuljong, portvin, grädde och mjölk
Hacka löken och strimla de soltorkadetomaterna. Med inspiration från min gode väns sås i tidigare inlägg kommer här en enkel och supersmarrig pastarätt med liknande smaker
) Kvällens middag blev en pasta med kyckling, soltorkadetomateroch sockerärtor. Tillsätt tomaternaoch lite av oljan, det sätter riktigt god smak på såsen
Lägg i resten och puttra en stund (osten på slutet). Ät med pasta. )Kyckling skuren i bitarRiven västerbottenost, några dl till 4 persGrädde, några dlSoltorkade tomat, så mycket du tyckerEv
4 dl pasta penne 1 gul lök 250 g champinjoner 600 g kycklingfilé 2 tsk flytande margarin 1-2 dl vatten 1 hönsbuljongtärning 8 soltorkadetomater i olja 1-2 krm cayennepeppar 1-2 krm chilipulver salt peppar 2 dl mini fraiche 5 % sallad, till servering tomat, till servering
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkadetomateroch en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Hacka de soltorkadetomaternaoch blanda dem med philadelphiaosten. Smaka av med salt och peppar. Fyll kycklingfiléerna med blandningen och linda sedan bacon runt om dem
Lägg en skiva parmesanost på varje filé, en msk pesto och två soltorkadetomater. Dela kycklingen, på längden ( inte riktigt helt igenom), salta och peppra lite grand
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.