500 g fläsk/ytterfilé. Putsa filén och krydda med salt och peppar. Stek den gyllenbrun runt om, slå in filén i folie och låt den vila innan du lägger den i en ugnsäker form, stick in en ugnstermometer mitt i filén och stek den i 200 grader tills den har nått ca 65-68 grader
ÄDELOSTGRATINERAD FLÄSKFILÉ. Prova gärna att laga fläskfilé i mikrovågsugn. Det är lätt att avgöra när köttet är lagom stekt och osttäcket får fin konsistens
Jag lagade en gryta med ytterfilé i kokosmjölk med röd currypasta. 700 g ytterfilé. 700 g ytterfilé. Jag skar köttet i tunna skivor, så det blev mört snabbt
1. slå på ugnen på 225 grader. 2. Börja koka potatisen. 3. Bryn fläskkotletterna på båda sidorna så de får färg, salta och peppra efter smak medans du bryner dem
Enkel lunch på rester. Jag gjorde en riktigt god Köttfärslimpa för ett tag sen. Eftersom den blev rätt stor för ett ensamhushåll, skivade jag resterna och frös in
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.