Rör samman smör, socker och rosensocker och tillsätt sedan oljan, lite i taget. Blanda upp hjorthornssaltet med mjölet och rör i. Forma till små kakor på bakplåtspapper och grädda i 20 minuter i 150 grader
Jag drömmer om många nya rosor. Platsen är utsedd men det behövs mycket grävning. Den här gången ska planteringen göras så bra som möjligt med rätt dränering och odling i sand så jag slipper rensa ogräs
Rosendrömmar. Rosenmaränger. Bara namnet liksom. De sköra, parfymsöta små liven får mig alltid att tänka på excentriska tepartyn i brittiska trädgårdar med massor av vita spetsar och kristallglas och sherry
Rosendrömmar. Om man har rosensocker kvar från förra sommaren och några slattar hallonsylt till övers kan man göra de här söta små rosenkakorna hur lätt som helst
Vispa äggvitorna till ett hårt skum. Blanda försiktigt ner strösocker och hasselnötter i smeten. Lägg bakplåtspapper i en långpanna och bred ut smeten i pannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.