Rosendals Kavring
Cupcakesfluffan
Cupcakesfluffan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 liters avlånga
  • formar
  • 1 1/2 liters formar
  • 4 dl ljummet vatten
  • 50 g surdegsgrund
  • 175 g krossad råg
  • 65 g grovt rågmjöl
  • 125 g solrosfrön
  • 80 g linfrön
  • 20 g salt
  • 2 dl ljummet vatten
  • 50 g jäst
  • 210 g mörk sirap
  • 275 g rågmjöl
  • 275 g vetemjöl
  • 8 minuter eller
  • 10 minuter
  • 1 1/2 liter
  • 45 minuter eller
  • 98 grader

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.