Pizzadeg, klassisk. En klassisk och enkel pizzadeg som är svår att misslyckas med. Ett tips om man gör egen pizza hemma är att införskaffa en pizzasten till ugnen
Jag bakade Libabröd på gourmetstålet från gourmetstal. se och imponeras fortfarande över hur suveränt det fungerar, resultatet är alltid ett stort WOW så det här är nog den mest imponerande produkten som jag hittills har testat
Det här receptet kommer från barnens fröken, det är nog 20 år sedan nu. Vi föräldrar bakade och barnen sålde bullarna på marknader för att få in pengar till skolresor
Det fick bli ett enkelt och gott rosenbröd. För att baka 30 st rosenbröd behövs50 gr smör5 dl mjölk50 gr jäst1 tsk salt1 msk socker13-14 dl vetemjöl (jag använde mig av 1/3 "vanligt" vetemjöl och 2/3 manotiba cream)ÄggVallmofröBaka så härSmält smöret i en kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.