Desto mer du tar gör den givetvis med smoothie-liknande och mindre som sorbet. Eller så tar ni och gör min "hallon- och ingefärasorbet/ smoothie" som kan serveras självt eller i glas med vaniljkvarg (ett tips för fest)
This gluten free wrap withmangoand edamame beans is a perfect meal for both lunch and dinner. This recipe is very simple and quick, without any time consuming preparations
Combine kale, frozen mango, banana and half cup water in a blender and blend until smooth, about 1 minute. 3 cup stemmed and chopped kale. 1 cup frozen mango
1 dl Valfri mjölk (använde mandelmjölk). 1 dl Valfri mjölk (använde mandelmjölk). Heej. Idag blev inlägget lite senare för dumma internet på dongeln ville inte funka så vi fick ringa telia -_-", blir så trött på att det ska krångla hela tiden
Visst, det kanske inte är så varmt ute, men det är ju fortfarande plusgrader inomhus. Här kan ni se en fräsch raw variant på glass (eller sorbet kanske man kan säga)
Att den fortfarande är näst intill besvärande lång och därtill ständigt fylls på av nya infall och tankar som jag bara måste genomföra (någon gång, snart), det behöver vi inte låtsas om
Tårt-tårta i all ära men ibland är det bra mycket godare med en mousse-variant. Men ibland är det skönt att bryta av denna dekadens med en lite elegantare och lyxigare mossetårta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.