Rosépeppargravad lax med senapssås
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg färsk laxsida
  • 4 msk strösocker
  • 4 msk salt
  • 2 tsk rosépeppar, krossad
  • 1 kruka färsk dill
  • 5 msk svensk senap
  • 4 msk vinäger
  • 2 dl neutral olja
  • 3 msk strösocker
  • 1 tsk salt
  • 0,5 tsk vitpeppar
  • några droppar worcestersås
  • några droppar hp-sås
  • dill
  • 1 kg färsk laxsida 4 msk strösocker 4 msk salt 2 tsk rosépeppar, krossad 1 kruka färsk dill
  • Senapssås:5 msk svensk senap 4 msk vinäger 2 dl neutral olja 3 msk strösocker 1 tsk salt 0,5 tsk vitpeppar några droppar worcestersås några droppar hp-sås
  • Till dekoration: dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.