En snabb och så enkel laxsås som vi just har inmundigat med lite pasta till. Laxsås 2-3 port2 vitlöksklyftor, pressade400 g laxfilé i mindre bitar3 dl grädde, valfri sort½ dl vatten100 g frusen hackad spenat, (ca 6 stycken "ploppar" om spenaten är frusen så)salt och peppar½ dl riven parmesanostev. Laxsås 2-3 port
Här i Willa Dana står laxfilé, ris, sallad och godaste romsåsen på menyn. Foto. Karin / bevemyrs blogg. . Precis som i många andra hem den här kvällen så laddas det för mellomys
När vi gjorde kall romsås till den panerade fisken för första gången och jag tog sonen till hjälp med avsmakningen ville jag ha mer citron i för smakens skull men fick då veta att det blir för mycket sur smak, istället skulle jag riva citronskal och ha i
Fyll en stor kastrull med vatten och sätt på plattan. Finhacka löken och vitlöken. Lägg en klick smör i en stekpanna och lägg i laxen när pannan blivit varm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.