Jag hade tänkt göra en snabb romrussinglass genom att blanda vaniljglass med romdränkta russin. Ett snabbt och enkelt recept som du kan dra till när du vill ha något smaskigt som låter mer avancerat än vad det är
Romrussinglass, min favorit. ROMRUSSINGLASS MED YOGHURT250 ml sojagrädde (Alpro light)1½ dl sojamjölk1½ dl naturell sojayoghurt (Carlshamns, förstås, den är i särklass godast)1 dl farinsocker2 tsk vaniljsocker3 msk russin1 msk vit rom1 msk vattenBörja med att lägga russinen i rom och vatten (eller bara rom, men den vita rom vi hade hemma räckte bara till en msk) i någon timme
Krämig Romrussinglass (2 portioner). Krämig Romrussinglass (2 portioner). Jag fullkomligt älskar glass. Jag har tidigare postat två recept med fryst banan som bas (kika under fliken recept) men ibland vill en åt "gräddigheten" och glasskänslan som en inte riktigt uppnår med bananglass
Romrussinglass (recept HÄR). Som ni har märkt skriver jag inte lika ofta längre. Jag har inte haft så mycket lust att skriva den senaste tiden och har inte heller haft speciellt mycket tid över
Äntligen har min favorit glass Valios romrussinglass kommit ut på bägare i butik. Den har tidigare endast funnits på sommaren i glasskiosker och några år som halvliters förpackning
Ivo gjorde egen romrussinglass som var sååå smarrig. Startade måndagen med att köra till Landvetter och sen ta flyget till Amsterdam för att där byta och flyga vidare till Zurich
Så var det dags för flamberat fikon med chokladtartelette, romrussinglass och chokladganache. En kall fredagkväll i början av november, styrde jag och maken våra steg till Thörnströms kök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.