En liten förfest stod på programmet och den skulle gå av stapeln hemma hos oss. Eftersom vi skulle äta middag på restaurang behövde jag inte plocka fram alltför mycket snacks men en röra med rom, ägg och lite annat smått och gott blev det i alla fall
Blanda samman Kesella, gräslök och stenbitsrom. Låt blandningen mogna i kylen i ca 1 timme. Servera som fyllning i bakad potatis eller avocado, som dressing eller dipp sås till knapriga grönsaker eller som pålägg till bröd eller kex
Igår va jag sugen på romröra/räkröra, kollade runt och sökte mejerifri variant på google men hittade bara med creme freich bas, det är ju såklart supergott men va ju tvungen att fixa ihop en mejerifri
-32 grader så idag sticker man inte ut näbben. Istället blir det film för hela slanten. Igår var min kollega Peter på besök och vi jobbade med att förbereda året Uppdrag, en samarbetsövning för åk 6-9
Så var det måndag igen. Har gått och åkt på någon förkylning. Ont i huvudet, kroppen, hostig och snuvig. ( Men kanske lite kaffe på det, så ordnar det sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.