Krispiga tunnbrödschips med himmelsk romdipp. Relaterade Krispiga tunnbrödschips med himmelsk romdipp. Postar sent omsider några recept från nyårsafton
Romdipp med chips. Nu dammar jag av några gamla recept och påminner er om dessa godingar. Kommande dagar dyker det även upp tips på förrätter, varmrätter och efterrätter, varvat med nya recept
Slipens kvällsmeny är indelad i tilltugg (bl a ostron, surdegskroketter med rökt fisk och romdipp och rostad blomkål med tryffel och bacon, 35-65 kr), förrätter (bl a råbiff på innanlår med dijonsenapsmajonnäs, syrad grädde och surdegsmulor, blåmusselkräm under tunt skuret innanlår med picklad lök och friterade lökringar och rökta räkor med aioli, 75-165 kr), varmrätter (bl a ugnsgrillad kungskrabbarm, hängmörad Skarebiff med örtsmör och steksky och rödvinskokt lammtunga med lufttorkad fläsksida, timjan och vitlök, 110-1200 kr, där vissa rätter delas mellan 2-6 personer), tillbehör (bl a pommes frites, grillad Hörningsholms sparris med riven Duraost och rökta rotgrönsaker och spräckt rotsellerisås, 20-55 kr) samt efterrätter (bl a marängsviss med rostade nötter, varm muffin, vaniljsås, jordgubbssylt och vispgrädde och miniradiokaka, 20-150 kr)
Ett recept jag hittade i ICAs buffétidning. Såg så gott ut så jag klippte ut receptet. Och jag kan inte annat än säga att det var så gott som det såg ut
Surdegskroketter med rökt fisk och romdipp 2011 av. För er som har hängt med på min resa här på bloggen så vet ni att Oaxen har varit min favoritrestaurang i många år och varje sommar, under säkert 9-10 år, har jag gjort ett besök och ätit deras avsmakningsmeny
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.