Rom- och kräftsill
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4-5 hela filéer inlagd sill eller 2 förp 5-minuterssill
  • 11 ½ dl kräftstjärtar
  • 11 dl crème fraiche
  • 11 ½ dl majonnäs
  • 1 ca 2 msk spad från kräftorna
  • 11 msk finhackad dill
  • 12 msk finhackad gräslök
  • 12-3 msk röd stenbitsomSkär sillfiléerna i bitar. Hacka kräftstjärtarna grovt.
  • 1 Blanda crème fraiche och majonnäs i en bunke. Smaka av med kräftspad. Blanda i dill, gräslök och rom. Vänd ner sill och kräftstjärtar.
  • 1 Täck sillen med plastfilm och låt stå övertäckt och kallt 3-4 timmar, gärna över natten.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.