Krispigt rostad potatismed massa rosmarin, vitlök, flingsalt och masserad med olivolja. Massera in med olivolja och strössla över rikligt medrosmarin, de pressade vitlöksklyftorna (eller vitlökspulvret), lök (eller lökpulver), socker och flingsalt,
Potatismos, gelé och en god sallad passar bra till. Skala och dela vitlöksklyftorna i två delar, gör hål i steken med en kniv och tryck i vitlöksbitarna, gnid in köttet med salt, peppar ochrosmarin
2 kg fast potatis, med skal 1 kg körsbärstomater 2 dl olivolja 100 g vitlök, klyftor med skal 15 g rosmarin 1 msk tomatpuré 150 g färsk timjan salt peppar
Rör smör, vitlök, rosmarinoch flingsalt till en massa. Skala och skiva potatisen tunt med tex. Massera in det ordentligt i köttet och bind om allt med ett steksnöre
Kycklingballottine med citron, vitlök, rostad potatisoch citronsmörsås. Servera tillsammans med sås ochpotatissamt kycklingklubborna som tillreds enligt receptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.