Grillad tonfisk i thaimarinad med fruktig vitkålssalladPortioner. Frukt- och vitkålssallad. Finhacka vitlöken och blanda den med limesaften och olivoljan
fräs löken i stekpannan ihop med olivolja. krydda med oregano och spiskummin. servera fajitan tillsammans med sallad, tomat och skivad avokado på en tallrik
hetta upp olivolja i en medelvarm stekpanna. krydda rödspättorna med lök- och vitlökspulver. pressa citronsaft över rödspättorna och servera med rödbetssallad
krydda med valfria kryddor. placera spetten i en stekpanna med olivolja. placera broccolin i en ångkoksinsats i en större gryta med lite vatten i botten
Först ut blev stekt tonfiskmed en återkommande favorit, gräslökssås. Jag brukar ofta ha fisk på fredagarna, men det har varit lite si och så med det på sistone, så nu tänkte jag skärpa mig igen
Färsk tonfisk tillagades med inspiration från Jamie Oliver, receptet hittade vi i hans kokbok "Jamie's Matrevolution" där man hittar en hel del enkla och snabba vägar till god mat, både till vardags och till fest
Blanda allt med vitkålen och krydda med färsk malen svartpeppar. Gör en stor sats av den här goda vitkålssalladen när du ändå är igång… Vitkålsallad med varm dressing 1 vitkålshuvud 2 gula lökar 2 spetspaprikor 2 stora morötter 1 dl pressad citron 1 dl vatten 1 1/2 dl rapsolja salt och peppar 1
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.