Rivig pumpasoppa med ingefära och curry
Peches mignons
Peches mignons
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Det var länge sedan jag skrev något om mat som jag lagat själv, men här kommer ett recept på en supergod vegansk pumpasoppa. Det här blir ungefär tre portioner. Du behöver
  • 1 liten butternutpumpa
  • 1/2 burk kokosmjölk
  • ingefära (jag tog två tummar ungefär)
  • 2 vitlöksklyftor 1 gul lök
  • 2/3 dl röda linser
  • 1 tärning grönsaksbuljong
  • 1 msk grön currypasta (eller din favorit, gul eller röd är också gott!)
  • gurkmeja (kan skippas men antiinflammatoriskt och ger fin färg)
  • 2 tsk kokossocker (kan också skippas)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.