Risottobullar med salsa & kikärtssallad
Gefle kost och hälsa
Gefle kost och hälsa
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 dl avorioris
  • 7 dl grönsaksbuljong (om glutenfri, dubbelkolla buljongen)
  • 1 – 2 matskedar olja
  • 1 schalottenlök 3 dl veganskt vitt vin
  • 3 dl riven mjölkfri ost
  • 3 dl gluten och mjölkfritt ströbröd
  • spara några msk förr att rulla bollarna i.
  • 4 tomater 1 grön paprika
  • 1 röd rödlök
  • 1 färsk chili, urkärnad
  • 2 msk balsamvinäger
  • 1 msk rapsolja
  • salt
  • 1 tetra kikärtor, avsköljda
  • 1 klyfta vitlök
  • 1 msk frusen basilika
  • 1 msk citronsaft

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.