Fräs lök och paprika i olivoljan påmedelstark värme, tillsätt riset och rör om. Häll på vinet och låt koka in nästan helt under omrörning, tillsätt svamp och timjan, spä med någon deciliter fond och rör om
låt grytan puttra på svag värme tills mängden vätska har reduserats med hälften. Under tiden grytan puttrar delar du på endiver i fyra delar, eller båtar, och den halva gurkan skär du på längden i grova strimlor
Koka upp soppan på nytt, och smaka därefter av medsvartpeppar. svartpeppar. Jag serverade soppan med spröda smördegspinnar med ost, som jag köper på Lidl
Servera med vaniljglass och ljus sirap. Det andra sättet innebär att man doppar bananbitarna i frityrsmet och friterar, dessa blir mest lika de bananer som serveras på kinesiska restauranger och det är fantastiskt gott
12 gula lökar. 11 klyfta vitlök. 12 msk grovsenapStrimla lök, vitlök och paprika. 1Skär isterbanden i skivor och blanda med grönsakerna. 1Blanda grädde och senap och smaka av med salt och peppar. 1Lägg pastan i en ugnsform med grönsakerna på toppen och slå grädden över. 1Baka i ugnen i 20 minuter på 175 grader
Vegan Low-Carb Cauliflower Risotto. Made with cauliflower "rice", this cauliflower risotto / low-carb risotto is a light and healthy alternative to traditional risotto
Recept på snickersena kommer strax, och resterande recept återkommer jag med. Igår hade jag en riktig bakdag här hemma och har laddat upp med en massa godsaker till helgen
Detta har gjort att risotton har fått ryktet om sig som en svårlagad rätt som många drar sig för att prova laga och trots otaliga tankar på det har det fortfarande inte blivit av för mig heller
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.