Sparris, lök och parmesan blandas ner i risotton. Idag bjuder jag på en härligt krämig risotto. Om jag hade vetat hur ont jag skulle ha och hur otroligt lite jag skulle klara av med en hand, så hade jag nog valt att inte operera mig
Risottomedsparris, sojabönor & räkor. Tänk på att risotton måste småputtra lugnt och regelbundet och att man måste röra runt ofta, så den inte bränner fast i botten
Häll i kantarellerna, sparrisenochb-jäst tillsammans med lite timjan, salt och peppar. When the rice has a creamy consistency, add chanterelles, asparagus and b-yeast with a little thyme, salt and pepper
Hetta upp en matsked olja i en kastrull, fräs lökhack på medelvärme tills den är mjuk och glansig, sänk värmen och rör ner riset, fräs en stund under omrörning
Tryffelrisotto, sparrisrisotto, risotto till fisk, risotto till kött, kyckling, vegetariskt. Igår gjorde vi risottomed blancherad broccoli, blomkål ochgröna ärtor, västerbottensost och persilja
MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterGooglePinterestGillaGilla Laddar. En av dess fördelar är helt klart hur bra den passar ihop med hollandaise och sist jag lagade den kombon smaksatte jag hollandaisen med gräslök, vilket blev mycket mycket gott
Lägg på ett ägg på varje sparristallrik, garnera med hyvlad parmesanost, tomatkött och olivolja. Lyft sedan upp äggen i en bunke med kallt vatten, ta bort eventuell överflödig äggvita och lägg sedan på papper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.